Praktisch

De stap om hulp te vragen is meestal geen makkelijke. Het helpt om te weten waar je aan toe bent. Daarom wat praktische zaken op een rijtje.

Tarief

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden of verzetten. Afmeldingen binnen 24 uur worden volledig in rekening gebracht.

Therapiesessie (60 min) €  75,-

Vergoeding zorgverzekering

Om een afspraak bij mij te maken heb je geen verwijzing van een huisarts nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een vergoeding te krijgen van de zorgverzekering, zodra die mogelijkheid er is zal ik dat vermelden.

Wel kan je in overleg met je werkgever kijken of er mogelijkheden zijn voor vergoeding van een traject.

 

 

Gang van zaken

We starten met een (gratis) intake gesprek. Tijdens dat gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag. Dat gesprek duurt een half uur. Wanneer het voldoende klikt plannen we de eerste sessie. Ik vraag je dan om een overeenkomst te tekenen.

De frequentie van gesprekken kan variëren, een richtlijn is eens per 2 weken. 

De duur van een traject hangt af van de hulpvraag en de voortgang. Tijdens het traject evalueren we regelmatig of je op de goede weg zit en je verder komt met je hulpvraag. Gemiddeld duurt een traject 5-10 sessies. Je kan per keer de volgende sessie afspreken.

We sluiten het traject af met een evaluatie en we bespreken dan hoe je vast kunt houden wat je geleerd hebt.

Gegevens

Kvk nummer: 85287814

Btw-id: NL004075804B36

Aangesloten bij: