Praktisch

De stap om hulp te vragen is meestal geen makkelijke. Het helpt om te weten waar je aan toe bent. Daarom wat praktische zaken op een rijtje.

Tarief

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden of verzetten. Afmeldingen binnen 24 uur worden volledig in rekening gebracht.

Therapiesessie (60 min) €  85,-

Mocht u om een reden therapie niet kunnen betalen, ben ik bereid met u mee te kijken naar een oplossing. 

Vergoeding zorgverzekering

Om een afspraak bij mij te maken heb je geen verwijzing van een huisarts nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken.

Het is mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit een aanvullende zorgverzekering. Via onderstaande link kan je zien welke vergoeding er mogelijk is bij jouw zorgverzekeraar.

Ook in overleg met je werkgever kan je kijken of er mogelijkheden zijn voor vergoeding van een traject.

Gang van zaken

We starten met een (gratis) intake gesprek. Tijdens dat gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag. Dat gesprek duurt een half uur. Wanneer het voldoende klikt plannen we de eerste sessie. Ik vraag je dan om een contract te tekenen.

De frequentie van gesprekken kan variëren, een richtlijn is eens per 2 weken. 

De duur van een traject hangt af van de hulpvraag en de voortgang. Tijdens het traject evalueren we regelmatig of je op de goede weg zit en je verder komt met je hulpvraag. Je kan per keer de volgende sessie afspreken.

We sluiten het traject af met een evaluatie en we bespreken dan hoe je vast kunt houden wat je geleerd hebt.

 

Klachtenregeling

Wanneer je niet tevreden bent over mijn begeleiding,  vraag ik je daarover eerst contact met mij op te nemen. Mochten wij er samen niet uitkomen om het naar  tevredenheid op te lossen, dan verwijs ik je naar de klachtenfunctionaris inzake de Wkkgz. Je kan daarvoor terecht bij de beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten. Dat is de NFG. 

Gegevens

Kvk nummer: 85287814

Btw-id: NL004075804B36

AGB-code (persoonlijk): 90116767

AGB-code (praktijk): 90093085

Licentienummer RBCZ: 230360R

Aangesloten bij: